Rólam

Rólam

Üdvözöllek! Molnár Gyöngyi vagyok.  Okleveles Bowen alkalmazó.

2012-ben hallottam először a Bowen technikáról, amikor megsérült a gyermekem. Egy ismerős invitált, hogy próbáljuk ki, mert nagyon jó és segíthet. Megkérdeztem, mi ez a Bowen, talán valami masszázs, mert előtte még soha nem hallottam róla. Csak annyit közölt, hogy nem tudja elmondani mi ez, de fantasztikus érzés és hogy, mindenképpen próbáljuk ki. Elmentünk, kipróbáltam és azóta  Bowen rabja lettem!

Így kezdődött az utam ….

2019.-ben kezdtem tanulni a Bowen technikát, majd 2020-ban sikeres vizsgát tettem, mint Bowen alkalmazó.

2021-en megismerkedtem a Biodinamikus Craniosacral öngyógyító segítő módszerrel, ami szintén jól alkalmazható a Bowennel! Sőt! Fantasztikus a kettős hatás!

Azóta lelkesen, kitartóan és töretlenül segítek azokon az embereken, akik megtisztelnek azzal, hogy eljönnek hozzám kezelésre és adnak esélyt egy új napnak, hogy jobban érezhessék magukat. Mindig elmondom a klienseimnek, hogy csak EGY esélyt adjanak a Bowennek! Nincs veszíteni valójuk! A többit úgy is megmutatja a testük, mert az nem hazudik.

Mi hajtja bennem a motort?  Az a mérhetetlen sok sikerélmény, gyógyult klienseim, mosolygó arcok, akikből árad a hála és a kedvesség.

Azt tudom, hogy amíg a Jó Isten erőt, egészséget ad, addig azon leszek, hogy minél több emberen tudjak segíteni! De ehhez TE is kellesz! Én egyedül kevés vagyok!

Az Én Mottóm:

 

„Úgy vélem, hogy a világon csak egyszeri átutazó vagyok.
Ezért engedtessék meg nekem, hogy most tegyem meg mindazt a jót, most mutassam ki felebarátaim iránt mindazt a kedvességet, amit csak lehet. Adassék meg, hogy ne halogassam vagy ne mulasszam el mindezt,
hiszen utam erre többet nem vezet.”
(T.A.Bowen)